Impregnering tot 60m²

Impregnering tot 60m²
 989,-

incl. BTW

A0.M.20206

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Impregnering tot 60m²
Als je besluit om je product te laten impregneren door een van onze montageteams, houdt dit in...meer

Als je besluit om je product te laten impregneren door een van onze montageteams, houdt dit in dat er professioneel (eenmalig) impregneermiddel wordt aangebracht (na montage) op de buitenkant van het product.

Let op: het materiaal wordt niet meegeleverd. Bestel PGH houtbeschermingsprimer impregnatie bij de accessoires in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurset.

De impregnering vormt - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van een toplaag of glazuur - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel en houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van je favoriete product. De laatste houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren worden uitgevoerd en kan daarom hier niet worden aangeboden.

We willen er hier graag op wijzen dat impregneren in de fabriek - wat voor veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregneren na montage. Bij impregneren in de fabriek wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. Dit beschermt ook effectief de tand en groef in het bijzonder.

Het impregneren van het huis, door ons montageteam of af fabriek, is een eerste behandeling. Voor een optimale bescherming van je huis is na een droogperiode een tweede laag van een geschikt glazuur of toplaag nodig. Wij adviseren onze op kwaliteit geteste PGH verven en glazuren uit ons assortiment accessoires.

De GartenHaus installatieservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montage-experts

✓ Een toegewijd contactpersoon voor jouw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

Installatieservice van GartenHaus GmbH: Zo werkt het:
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, maken we een afspraak met je om je bestelling met je door te nemen en al je vragen te beantwoorden.

Wij sturen u tijdig de contactgegevens van de installatiepartner die verantwoordelijk is voor uw regio. Als je technische vragen of verzoeken hebt, kun je direct met een bevoegde contactpersoon spreken. Samen met het montageteam stem je de laatste vragen af en maak je een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om je montagedatum te plannen. Om er zeker van te zijn dat de montage direct na levering kan plaatsvinden, is het raadzaam om de montageservice te boeken wanneer je het product bestelt. Het is mogelijk om de montageservice op een later tijdstip te bestellen na individueel overleg en inspectie.

Houd er rekening mee dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden gemonteerd.

Belangrijke informatie over het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montageservices vindt u in hetdocumentenlink

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?