Impregnatie tot 25m²

Impregnatie tot 25m²
 359,-

incl. BTW

A0.M.20202

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Impregnatie tot 25m²
Als u ervoor kiest om uw product te laten impregneren door een van onze montageteams, dan gaat...meer

Als u ervoor kiest om uw product te laten impregneren door een van onze montageteams, dan gaat het om het professioneel (eenmalig) aanbrengen van impregneermateriaal (na montage) op de buitenkant van het product.

Let op: Het materiaal wordt niet meegeleverd. Bestel hiervoor bij de accessoires PGH houtbeschermingsprimer impregnatie in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurenset.

De impregnering vormt - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van aflak of beits - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel, houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van uw gewenste product. De uiteindelijke houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren plaatsvinden en kan daarom hier niet worden aangeboden.

Wij wijzen er hier op dat impregneren af fabriek - dat bij veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregneren na montage. Bij impregnering af fabriek wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. In dit proces worden met name tong en groef ook effectief beschermd.

Het impregneren van het huis, door ons montageteam of af fabriek, is een eerste behandeling. Voor een optimale bescherming van uw huis is na een droogperiode een tweede laag van een geschikte glazuur of toplaag noodzakelijk. Wij bevelen onze op kwaliteit geteste PGH-verven en glazuren uit ons assortiment aan.

De GartenHaus installatieservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montageprofessionals

✓ Een vaste contactpersoon voor uw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

GartenHaus GmbH montageservice: Zo werkt het:
Na uw bestelling maken wij een afspraak met u, nemen uw bestelling met u door en verduidelijken al uw vragen.

U ontvangt tijdig de contactgegevens van de verantwoordelijke montagepartner in uw regio. Bij technische vragen of wensen heeft u direct een competente contactpersoon. Samen met het montageteam stemt u eventuele laatste vragen af en maakt u een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om uw montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage snel na levering kan plaatsvinden, raden wij u aan de montageservice te boeken bij de bestelling van het product. Na individueel overleg en inspectie kan de montagedienst eventueel op een later tijdstip worden besteld.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat om veiligheidsredenen alleen bij GartenHaus GmbH gekochte originele onderdelen worden gemonteerd.

Belangrijke informatie voor het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van de montageservice vindt u in hetdocumentenLink

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?