Verzendingsinformatie

Verzendingsinformatie

Leveringskosten

Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, terrassen, houten garages en carports kosteloos boven een bestelling van €500,- tot aan de deur. Wij leveren in Nederland en België 

U kunt een artikel incl. verzendkosten herkennen aan de link: "plus verzendkosten" wat direct aangegeven staat bij het artikel. Via deze link en gedurende het hele bestelproces kunt u het exacte bedrag van de eventuele verzendkosten zien.

Als er meerdere artikelen worden besteld, wordt alleen het hoogste vaste verzendtarief eenmalig in rekening gebracht.

Levering

Op de dag van levering kan de expediteur de datum en tijd binnen een termijn van ca. 6 uur vastleggen.

Uw tuinhuis wordt geleverd met een zeer grote vrachtwagen (40-tonner, 18m lang, 4m hoog en 2,5m breed). Een heftruck wordt gebruikt om het huis af te laden. Gelieve er rekening mee te houden dat de toegangsweg en de faciliteiten voor het houden en lossen van een vrachtwagen van dit formaat beschikbaar zijn.

Onze opgegeven levertijden zijn slechts bij benadering en kunnen in het hoogseizoen door het grote aantal bestellingen licht afwijken.

Retourzendingen

Wilt u de geleverde producten binnen de annuleringstermijn van 14 dagen terugsturen en mocht het product toch niet helemaal naar uw wens zijn? Jammer dat wij u niet konden overtuigen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via onze retourservice. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op over het retouradres. Gelieve geen goederen te sturen naar ons zakelijk adres omdat wij geen producten in ons verkoopkantoor kunnen accepteren.

Gelieve er rekening mee te houden dat u verantwoordelijk bent voor de kosten en gehele regeling van het retourtransport. In geval van een verzending van goederen bieden wij u een vrijblijvend retourservice aan. De kosten hiervan bedragen €300,-

Als een eerder bereikte minimumwaarde van uw winkelwagen wordt onderschreden door een annulering en/of retourzending, vervalt de vrijstelling van de verzendkosten.

GartenHaus GmbH Vrachtwagen met bestelwagen