Verzendingsinformatie

Leveringskosten

Wij leveren onze tuinhuizen, sauna's, Terras, houten garages en Carport op het vasteland Kosten vanaf een winkelmandje ter waarde van 500€ tot aan de stoep. Wij leveren in Nederland en België.

U kunt een artikel met verzendkosten herkennen aan de link: "plus verzendkosten" direct op het artikel. Via deze link en gedurende het hele bestelproces kunt u het exacte bedrag van de eventuele verzendkosten zien.

Als er meerdere artikelen worden besteld, wordt alleen het hoogste vaste verzendtarief eenmalig in rekening gebracht.

Aflevering

Op de dag van levering kan de expediteur de datum binnen een termijn van ca. 6 uur vastleggen.

Uw tuinhuis wordt geleverd met een zeer grote vrachtwagen (40-tonner, 18m lang, 4m hoog en 2,5m breed). Een vorkheftruck wordt gebruikt om het huis te laden. Houdt u er rekening mee dat de toegangsweg en de faciliteiten voor het houden en lossen van een vrachtwagen van dit formaat beschikbaar zijn.

Onze opgegeven levertijden zijn slechts bij benadering en kunnen in het hoogseizoen door het grote aantal bestellingen licht afwijken.

Retourzendingen

U wilt de geleverde producten binnen de annuleringstermijn van 14 dagen terugsturen? Jammer dat we je niet konden overtuigen. Neem contact op met onze klantenservice via onze retourservice. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op over het retouradres. Stuur geen goederen naar ons zakelijk adres, omdat wij geen goederen in ons verkoopkantoor kunnen accepteren.

U bent verantwoordelijk voor de organisatie van het retourtransport en de Kosten daarvan. In het geval van verzending van goederen bieden wij u een vrijblijvende retourservice aan. De Kosten bedragen 300 euro.

Indien een eerder bereikte minimale korfwaarde door een annulering en/of retourzending wordt onderschreden, vervalt de vrijstelling van de verzendkosten.

GartenHaus GmbH Vrachtwagen met bestelwagen