Betaalmethoden

Onze geaccepteerde betaalmethoden:

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling gebeurt de betaling via een bankoverschrijving. U vindt het definitieve bedrag en de overschrijvingsgegevens zowel op uw orderbevestiging, die wij u na uw bestelling per e-mail sturen, als op deze pagina. Belangrijk: De bij de bestelling aangegeven levertijd is pas geldig na ontvangst van de betaling op onze rekening. Betaling vooraf is gratis.

Maak a.u.b. vooraf geld over naar de volgende rekening:

A-Z Gartenhaus GmbH
IBAN: DE30600501010004638832
BIC: SOLADEST600
Landesbank Baden-Württemberg
Doel: Uw transactienummergh_betaling_kkCreditcard (VISA, MasterCard, Maestro)

Betaal comfortabel met uw creditcard. We accepteren VISA, MasterCard en Maestro. De transactie wordt uitgevoerd via PayPal. In de volgende stap wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van PayPal. Belangrijk: U heeft geen PayPal-rekening nodig voor een creditcardbetaling. Houd uw creditcardgegevens bij de hand en let op uw creditcardlimiet, betaling met creditcard is gratis. Deze betaalmethode is mogelijk tot eenSam van 5000,-- €.

gh_betaling_pp57fb91d117c31PayPal

Wilt u geen risico's nemen bij het online winkelen? Dat hoeft niet. Met PayPal bent u volledig beschermd. Ook het voortdurend opnieuw invoeren van uw bankgegevens en daarmee het doorgeven van gevoelige gegevens in het bestelproces is niet meer nodig. Bij PayPal zijn uw gegevens veilig als in een kluisje. Je betaalt met slechts twee klikken. En: uw aankopen komen eerder binnen omdat uw betaling direct kan worden bevestigd. En als er problemen zijn met de levering, stelt de PayPal-kopersbescherming u bovendien veilig. De betaling via PayPal is gratis.

U kunt meer informatie vinden op Paypal.

 

 

iDeal

iDeal

Betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank. U kunt de transactie uitvoeren met de volgende banken Bij iDeal: ABN Amro, Bunq, Rabobank, ASN Bank, SNS Bank, Triodos Bank, ING Bank, Knab, Van Lanschot Bank, Moneyou en Handelsbanken  

 

 

Amazoneloon

Amazon Pay

Met Amazon Pay kunt u de betaal-, facturerings- en leveringsgegevens die in uw Amazon-account zijn opgeslagen, gebruiken om snel en veilig te kunnen winkelen. Meer informatie vindt u hier.