Betaalmethoden

Onze geaccepteerde betaalmethoden:

Vooruitbetalingsactie

Bij vooruitbetaling gebeurt de betaling via een bankoverschrijving. U vindt het definitieve bedrag en de overschrijvingsgegevens zowel op uw orderbevestiging, die wij u na uw bestelling per e-mail sturen, als op deze pagina. Belangrijk: De bij de bestelling aangegeven levertijd is pas geldig na ontvangst van de betaling op onze rekening. Betaling vooraf is gratis.

Maak a.u.b. vooraf geld over naar de volgende rekening:

A-Z Gartenhaus GmbH
IBAN: DE30600501010004638832
BIC: SOLADEST600
Landesbank Baden-Württemberg
Doel: Uw transactienummergh_betaling_kkCreditcard (VISA, MasterCard, Maestro)

Betaal comfortabel met uw creditcard. We accepteren VISA, MasterCard en Maestro. De transactie wordt uitgevoerd via PayPal. In de volgende stap wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina van PayPal. Belangrijk: U heeft geen PayPal-rekening nodig voor een creditcardbetaling. Houd uw creditcardgegevens bij de hand en let op uw creditcardlimiet, betaling met creditcard is gratis. Deze betaalmethode is mogelijk tot eenSam van 5000,-- €.

gh_betaling_pp57fb91d117c31PayPal

Wilt u geen risico's nemen bij het online winkelen? Dat hoeft niet. Met PayPal bent u volledig beschermd. Ook het voortdurend opnieuw invoeren van uw bankgegevens en daarmee het doorgeven van gevoelige gegevens in het bestelproces is niet meer nodig. Bij PayPal zijn uw gegevens veilig als in een kluisje. Je betaalt met slechts twee klikken. En: uw aankopen komen eerder binnen omdat uw betaling direct kan worden bevestigd. En als er problemen zijn met de levering, stelt de PayPal-kopersbescherming u bovendien veilig. De betaling via PayPal is gratis.

U kunt meer informatie vinden op Paypal.

 

Bankgegevens aankoop op afbetaling:

Tuin Huis - Wirecard Bank AG

EN37512308008310000042

WIREDEMM

Wirecard Bank AG

Bij ons kunt u uw bestelling ook comfortabel in termijnen betalen.

Betaling in termijnen is mogelijk vanaf een minimale bestelwaarde van 200,-- € tot een maximale bestelwaarde van 7.500,-- €. Een kredietwaardigheids- en identiteitscontrole vindt binnen enkele seconden online plaats. De verzending naar een ander afleveradres dan de ontvanger van de factuur is mogelijk. Helaas kunnen orders achteraf niet worden aangepast vanwege technische processen. U kunt het aantal termijnen kiezen van 3 tot maximaal 36 maanden. Het afleveringsplan wordt binnen 48 uur na verzending van de verzendbevestiging gegenereerd en wordt u per e-mail toegestuurd. De 1e termijn is altijd verschuldigd op de 28e van de volgende maand. U ontvangt per e-mail een gedetailleerd afbetalingsplan met alle verplichte en noodzakelijke informatie over het bedrag van de afbetaling, de termijn en de bankrekening waarop de betaling moet worden gedaan.

 

 

iDeal

iDeal

Betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank. U kunt de transactie uitvoeren met de volgende banken met ideaal: ABN Amro, Bunq, Rabobank, ASN Bank, SNS Bank, Triodos Bank, IGN Bank, Knab, Van Lanschot Bank, Moneyou en Handelsbanken  

 

 

Amazoneloon

Amazoneloon

Met Amazon Pay kunt u de betaal-, facturerings- en leveringsgegevens die in uw Amazon-account zijn opgeslagen, gebruiken om snel en veilig te kunnen winkelen.

Meer informatie vindt u hier.