Montage SaunaHaus schroefsysteem eenkamer tot 30m² schilddak w. voet.

Montage SaunaHaus schroefsysteem eenkamer tot 30m² schilddak w. voet.
 3.919,-

incl. BTW

A0.M.20107.0

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Basis - Assembly Tuin
Premie - Assembly Tuin
Exclusief - Assembly Tuin
Montage SaunaHaus schroefsysteem eenkamer tot 30m² schilddak w. voet.
GartenHaus montageservice: Professionele montage door een vakman tegen de beste prijs! Kies...meer

GartenHaus montageservice: Professionele montage door een vakman tegen de beste prijs!

Kies uit onze montagesets eenvoudig het complete pakket dat het beste bij u past.

Optie 1 - Basis montage - huis:

Deze set omvat:

- De montage van het product met de complete opbouw vanaf de bovenrand van de fundering, inclusief alle accessoires die in de set zitten. Draagafstanden tot de montageplaats van maximaal 15 m zijn in de prijs inbegrepen.

- Als u kiest voor de spaarset "Montage accessoires en bevestiging" is de montage van deze set ook inbegrepen. Wij raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt uw product effectief tegen vocht en harde wind.

Voor verdere te monteren accessoires en impregnering kunt u onze optionele extra bevestigingen toevoegen. Deze vindt u direct op uw gewenste product.

Optie 2 - Premium Montage - Huis en Dakbedekking:

Deze set omvat:

- Alle diensten van installatie optie 1

- Extra inbegrepen is de professionele installatie van dakvilt en dakshingles, KSK of EPDM folie. Het materiaal is niet bij de levering inbegrepen. Bestel hiervoor een van de voorgestelde dakbedekkingsets of het door u gewenste materiaal in de aangegeven hoeveelheid. Let op het juiste aantal/maat dakbedekking/folie en dakeindprofielen of gootstukken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

- Een persoonlijk contactpersoon begeleidt uw project vanaf de bestelling tot en met de voltooiing van de installatie.

Voor verdere te plaatsen accessoires en impregnering kunt u onze optionele aanvullende installaties boeken. Deze vindt u direct op uw gewenste product.

Optie 3 - Exclusieve montage - huis en dakbedekking + alle optionele extra montages en speciale wensen

Als u het volledige pakket wilt zonder "mitsen" en "maren", dan is deze optie de juiste keuze voor u.

Inbegrepen in deze set zijn:

- Alle diensten van de montage opties 1+2

- De extra montage van de bijpassende gootenset

- De extra montage van de vloer (als de vloer in het pakket zit, is de montage al inbegrepen in de Basic-optie)

- De installatie van de vloerisolatie

- Impregneren van uw product tijdens de montage (alleen nodig als uw product nog niet in de fabriek is geïmpregneerd)

- Langere afstanden tot de plaats van installatie tot 40 m zijn in de prijs inbegrepen

- Wij gaan in op uw individuele speciale wensen en vinden passende oplossingen

Houd er rekening mee dat de te monteren accessoires als optie moeten worden besteld. Wij bieden onze montageservice alleen aan voor originele GartenHaus accessoires.

Verdere opmerkingen:

Impregneren: Professioneel (eenmalig) aanbrengen van impregneermateriaal (na montage) aan de buitenkant van het product. Het materiaal wordt niet meegeleverd. Hiervoor a.u.b. PGH houtbeschermingsprimer impregnatie in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurenset bij de toebehoren bestellen.

De impregnering vormt - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van aflak of beits - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel, houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van uw gewenste product! (De uiteindelijke houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren plaatsvinden en kan daarom hier niet worden aangeboden).

Wij wijzen er hier op dat impregneren in de fabriek - dat bij veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregneren na montage. Bij fabrieksimpregnering wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. In dit proces worden met name tong en groef ook effectief beschermd.

Het impregneren van het huis, door ons montageteam of af fabriek, is een eerste behandeling. Voor een optimale bescherming van uw huis is na een droogperiode een tweede laag van een geschikte glazuur of toplaag noodzakelijk. Wij bevelen onze op kwaliteit geteste PGH-verven en glazuren uit ons assortiment aan.

De GartenHaus installatieservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montageprofessionals

✓ Een vaste contactpersoon voor uw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

GartenHaus GmbH montageservice: Zo werkt het:
Na uw bestelling maken wij een afspraak met u, nemen uw bestelling met u door en verduidelijken al uw vragen.

U ontvangt tijdig de contactgegevens van de verantwoordelijke montagepartner uit uw regio. Bij technische vragen of wensen heeft u direct een competente contactpersoon. Samen met het montageteam stemt u eventuele laatste vragen af en maakt u een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om uw montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage snel na levering kan plaatsvinden, raden wij u aan de montageservice te boeken bij de bestelling van het product. Eventueel is het mogelijk om na individueel overleg en inspectie de montagedienst op een later tijdstip te bestellen. De montage van dakgoten, vloerisolatie, optionele vloerbedekking en impregnering kan ook als optioneel toebehoren bij het product worden geboekt.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat om veiligheidsredenen alleen bij GartenHaus GmbH gekochte originele onderdelen worden gemonteerd.

Belangrijke informatie voor het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montagediensten vindt u in hetdocumentenLink

 

Opmerking over het boeken van de juiste montagedienst: In principe zijn de juiste montageservice artikelen altijd op uw product opgeslagen. Als u later een montageservice boekt, let dan bij uw keuze op de volgende kenmerken:

- Schilddak: Met 4 of meer dakvlakken (zie voorbeeldfoto's). Alle andere daken worden beschouwd als "standaarddaken".

- Vloer: Veel van onze producten worden af fabriek al met een vloer geleverd. Voor deze producten moet het bijbehorende montageproduct inclusief vloer worden gekozen. Als de vloer niet bij de levering is inbegrepen, kunt u deze als afzonderlijk accessoire toevoegen. Voor deze vloeren moet de extra installatie voor vloeren worden geselecteerd.

- Meerkamer: Voor gebouwen met ten minste één door een muur gescheiden kamer of slaapzolder.

- Aantal vierkante meter: Betreft het vloeroppervlak + dakoverstek van het te installeren product.

- Constructietype:

Blok verwijst naar huizen waarbij de planken in elkaar grijpen (zie de volgende afbeelding).

Schroefsysteem verwijst naar producten die zijn ontworpen in elementen of afzonderlijke planken en in het frame moeten worden geschroefd. (zie volgende afbeelding)

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?