Montage ScandiCube tuinhuis tot 10 m²

Montage ScandiCube tuinhuis tot 10 m²
 2.499,-

incl. BTW

A0.M.20135

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Montage ScandiCube tuinhuis tot 10 m²
GartenHaus installatieservice: Professionele installatie door professionals tegen de beste...meer

GartenHaus installatieservice: Professionele installatie door professionals tegen de beste prijs!

Premium montage - huis en dakbedekking:

De premium montage bestaat uit de montage van het product met de complete bijbehorende structuur vanaf de bovenrand van de fundering, inclusief alle accessoires die in het bouwpakket zijn opgenomen. Inbegrepen in de montage is ook het leggen van dakvilt en dakshingles. Als het hiervoor benodigde materiaal niet bij de levering is inbegrepen, bestel dan een van de voorgestelde dakbedekkingspakketten of dakvilt en dakshingles in de aangegeven hoeveelheid. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Als je kiest voor de economische set "Montagetoebehoren en bevestiging", is de montage van deze set ook inbegrepen. We raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt je product effectief tegen vocht en harde wind.

Draagafstanden naar de montageplaats tot 15 m (op grondniveau) zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor verdere te monteren accessoires en impregnering kun je onze optionele extra montages boeken. Deze vindt u direct bij het gewenste product.

De GartenHaus montageservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montageprofessionals

✓ Een vaste contactpersoon voor uw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

Montage service van GartenHaus GmbH - hoe het werkt:
Nadat je je bestelling hebt geplaatst, maken we een afspraak met je, nemen we je bestelling met je door en lichten we al je vragen toe.

U ontvangt van ons tijdig de contactgegevens van de installatiepartner die verantwoordelijk is voor uw regio. Als je technische vragen of verzoeken hebt, kun je direct met een competente contactpersoon spreken. Samen met het montageteam stem je eventuele laatste vragen af en maak je een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om je montagedatum te plannen. Om er zeker van te zijn dat de montage direct na levering kan plaatsvinden, is het raadzaam om de montageservice te boeken wanneer je het product bestelt. Het is mogelijk om de montageservice op een later tijdstip te bestellen na individueel overleg en inspectie.

Houd er rekening mee dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden gemonteerd.

Belangrijke informatie over het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montageservices vindt u in hetdocumentenlink

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?