Montagevloer voor 10 sets

Montagevloer voor 10 sets
 369,-

incl. BTW

A0.M.20249

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Montagevloer voor 10 sets
Vooral de vloer, de basis van uw product, staat in de loop der tijd bloot aan enorme krachten en...meer

Vooral de vloer, de basis van uw product, staat in de loop der tijd bloot aan enorme krachten en belastingen. Des te belangrijker is een professionele installatie door een specialist.
Laat niets aan het toeval over en boek dit artikel gewoon als onderdeel van de huisinstallatie. (Dit artikel is een extra montage die alleen geboekt kan worden in combinatie met een montageopdracht voor een van onze hoofdproducten).

Wat is bij dit montageproduct inbegrepen:

- Montage en snijden van het funderingsframe

- Montage van de vloerdelen en plinten

Kies de variant die bij uw product past. Bepalend hierbij is het aantal bestelde en voor uw huis benodigde vloersets (één set is voldoende voor elke 3m² vloer).


Let op: Als de vloer al bij de levering van het door u bestelde huis is inbegrepen, is de montage van de vloer al bij de montageprijs voor uw huis inbegrepen. Kies deze montage alleen als u de optionele vloer erbij bestelt. De vloer en het montagemateriaal zijn niet bij dit montageproduct inbegrepen en moeten apart worden besteld.

De GartenHaus montageservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montageprofessionals

✓ Een vast aanspreekpunt voor uw project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

GartenHaus GmbH montageservice: Zo werkt het:
Na uw bestelling maken wij een afspraak met u, nemen uw bestelling met u door en verduidelijken al uw vragen.

U ontvangt tijdig de contactgegevens van de verantwoordelijke montagepartner uit uw regio. Bij technische vragen of wensen heeft u direct een competente contactpersoon. Samen met het montageteam stemt u eventuele laatste vragen af en maakt u een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om uw montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage snel na levering kan plaatsvinden, raden wij u aan de montageservice te boeken bij de bestelling van het product. Na individueel overleg en inspectie kan de montagedienst eventueel op een later tijdstip worden besteld.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat om veiligheidsredenen alleen bij GartenHaus GmbH gekochte originele onderdelen worden gemonteerd.

Belangrijke informatie voor het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van de montageservice vindt u in hetdocumentenLink

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?