øBeoordeling van de klant 4.9 / 5 (9)

Een barrelsauna past in het kleinste hoekje

De Constructie de Sauna is gericht op een ontspannen Sauna en is met name geschikt voor kleinere tuinen. Met een barrelsauna hoeft u zelfs in een kleine tuin niet af te zien van het Sauna. Er is altijd genoeg ruimte voor een van onze barrelsauna's, zelfs in de kleinste tuinhoek, want: onze barrelsauna's zijn al verkrijgbaar vanaf een grootte van ongeveer 3 m²!

De voordelen van een barrelsauna gaan echter veel verder dan een zuinig gebruik van het Grondvlak. Gezien onder aspecten als lucht- en warmtecirculatie biedt geen enkel ander Sauna zo'n hoog rendement als de Sauna. Terwijl in de klassieke, rechthoekige Sauna vele hoeken de luchtstromen afbuigen en onderbreken, is het in de barrelsauna letterlijk "rond". En omdat het ronde design van onze barrelsauna's altijd wordt gekenmerkt door een optimaal bruikbaar volume, kunnen meer bezoekers comfortabel worden ondergebracht in de Sauna dan in een klassieke Sauna met dezelfde grootte van het vloeroppervlak. In ons raadgever vindt u nog meer goede redenen om een eigen tonnensauna te hebben. Dankzij een eenvoudige en tegelijkertijd nauwkeurige Montage is de Opbouw onze Sauna net zo eenvoudig als de Opbouw een Tuin, ondanks de technische uitrusting die erbij inbegrepen is.

Wij van Tuin Huis bieden de barrelsauna's aan met een Elektrische kachel of een houtkachel. Beide soorten ovens hebben hun voordelen: Terwijl een Houtkachel een rustieke en romantische sfeer creëert, is een spontane sauna alleen mogelijk met een Elektrische kachel. Houtkachels moeten in een vroeg stadium worden opgewarmd en u moet voldoen aan bepaalde wettelijke voorschriften voor het gebruik ervan. Aan de andere kant biedt een Houtkachel een eenvoudigere Kosten dan een elektrische kachel, omdat u direct kunt zien hoeveel u van het houtverbruik heeft verbrand. In ons raadgever vindt u meer nuttige informatie over de voor- en nadelen van houtkachels en elektrische kachels voor uw tonnensauna barrelsauna Aangezien de kachel een van de belangrijkste onderdelen van een barrelsauna is, adviseren wij u graag welk type kachel het juiste is voor de door u gewenste sauna.

Hoogwaardig hout voor optimale warmtebenutting

Optimaal gebruik van de Sauna is in elke bedrijfsmodus gegarandeerd: 40 millimeter dikke houten planken van Scandinavisch sparrenhout zorgen voor de nodige isolatie en creëren tegelijkertijd een aangenaam ruimteklimaat. Het zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige bouwmateriaal blijft ook bij veelvuldig Sauna stabiel in vorm. In navolging van de klassieke Constructie een ton wordt de barrelsauna ook samengehouden met roestvrijstalen riemen die indien nodig kunnen worden aangedraaid. De technische uitrusting van onze barrelsauna voldoet aan de nieuwste normen. En de Schoorsteen is ook Eden met de apparatuur voor gebruik met brandhout.

Waarop u moet letten bij het kopen van een tonnensauna

U kunt kiezen uit Voorgemonteerd vaten of tonnenkits en zelf bepalen hoe u uw barrelsauna wilt laten bezorgen. Afhankelijk van het feit of u uw Sauna zelf wilt Montage of gebruik wilt maken van een Montage, moet u er rekening Eden houden dat voor de Opbouw enig vakmanschap vereist is. Het is ook belangrijk dat uw barrelsauna een zo recht mogelijk oppervlak in uw tuin heeft, zodat de strokenfundering zonder problemen kan worden gelegd. Hoe u onze barrelsauna's zelf in elkaar kunt zetten, ziet u levendig en praktisch uitgelegd in onze Opbouw voor een saunatrommel. 

Wilt u een barrelsauna kopen? Wij helpen u!

Heeft u vragen over een barrelsauna of weet u nog niet zeker of een Sauna of een ander Sauna de juiste is voor u en uw tuin? Profiteer dan van ons gespecialiseerd advies en stel uw vragen via ons online contactformulier. Wij zijn er voor u en kijken uit naar uw vragen!

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?