Elementsauna's

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (3)

Elementsauna of massief houten Sauna?

Wat is het verschil? Een elementsauna wordt gebouwd in de zogenaamde sandwichbouwwijze. Het typische Sauna wordt bijvoorbeeld gecreëerd door houten lambrisering. Een Massief houten sauna daarentegen bestaat volledig Van hout. Afhankelijk van uw wensen kan het elementsauna ook worden bekleed met verschillende materialen - van kunststofdecor en houtsnippersbehang tot spaanplaat. De warmte in een elementsauna wordt opgeslagen door de isolatie onder de lambrisering met een dampscherm.

Elementsauna op Maat gemaakt

In de onlineshop van Tuin Huis vindt u elementsauna met Hoekingang of Toegang aan voorzijde. Door zijn kleine omvang is een Element Sauna ideaal voor beperkte ruimte en is het een van de goedkoopste sauna's op de markt. Niet het juiste ding om te doen? Wij maken ook uw sauna maat.

Elementsauna Zelfbouw

In ons raadgever laten wij u zien hoe u uw eigen binnensauna kunt bouwen, laten wij u kennismaken met onze Top 10 saunagebouwen Sauna bieden wij u tips voor pure wellness: onze Top 11 sauna-artikelen in één Sauna.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?