Tuinhuizen met 70mm Wanddikte

Houten tuinhuizen en hun voordelen

Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker je eigen tuin wordt. Er is veel ruimte en onderhoud nodig om deze groene plek een eigen vorm te geven - maar zo wordt je beloond met een uitstekende en mooie plek. Dit is de beste plaats om uw vrije tijd door te brengen en om er even tussenuit te gaan. U kunt ontspannen in de frisse lucht en genieten van uw vrije tijd met uw familie of vrienden. Als een tuin zo populair is, kunt u het wat comfortabeler maken: het liefst met een houten tuinhuisje.

Welke houten tuinhuizen zijn er?

Houten tuinhuizen met een wanddikte van 70 mm kunnen verschillende functies in de tuin vervullen. De kleinere modellen worden vaak gebruikt als gereedschapsschuur om het belangrijkste gereedschap netjes, beschermd en dicht bij elkaar te houden. Grotere houten tuinhuizen kunt u zien als een kleinere woonruimte voor in uw tuin waar u veel tijd kunt doorbrengen.

Bij vakhandelaren zoals Tuin Huis worden houten tuinhuisjes onderscheiden op basis van hun wanddikte, pas dan spelen kenmerken als vloeroppervlakte of vorm een rol. De buitenwanden kunnen een diameter hebben van 70 mm tot 28 mm wat resulteert in verschillende stabiliteit, isolatie en prijskenmerken.

Pure architectuur

Architectuur is belangrijk geworden voor houten tuinhuizen met een wanddikte van 70 mm. Vandaag de dag zijn het veel meer dan vier muren met een dak er overheen. Er zijn mini-theehuizen, modellen met veranda, terrasdakhuizen, diverse dakvormen en beglazingsvarianten. Het zijn kleinere replica's van bepaalde bouwstijlen die men anders alleen van echte huizen kende. De website van Tuin Huis biedt een overzicht van de huidige diversiteit in tuinhuizen.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?