Tuinhuizen met Lessenaardak

øBeoordeling van de klant 4.8 / 5 (34)

Tuinhuis met Lessenaardak

Een tuinhuis met een lessenaardak is modern en praktisch tegelijk. De schuine dakvorm is een blikvanger in de tuin en kan gebruikt worden om regenwater of smeltwater op te vangen.

Het Lessenaardak tuinhuis: een moderne uitstraling

Het lessenaardak heeft zijn naam niet toevallig. Het dak staat schuin net als de punt. De bovenste hoge dakrand is de dakheer en de onderste dakrand die plat op het tuinhuis ligt vormt de dakrand. Om deze reden wordt het lessenaardak ook wel een schuin dak genoemd. Het lessenaardak heeft zich in het verleden gevestigd als dakvorm voor bijgebouwen en industriële installaties maar werd in de jaren negentig ook ontdekt door architecten als een moderne dakbedekking voor hoofdgebouwen en later voor tuinhuizen en tuinschuren. Geen wonder, want de karakteristieke helling geeft uw tuinhuisje door de asymmetrie een bijzondere moderne uitstraling. Tegelijkertijd is het lessenaardak ongecompliceerd te bouwen en is er naast het klassieke hout ook een geschikt tuinhuisje met een metalen lessenaardak of gemaakt van kunststof.

Tuinhuizen met lessenaardak: de voordelen

Of een plat dak, zadeldak of lessenaardak de juiste keuze is voor tuinhuizen of tuinschuren hangt af van de wensen van de toekomstige eigenaar. Een Lessenaardak biedt de volgende voordelen:

  • Door de helling van het lessenaardak kan het smelt- en regenwater weglopen en worden opgevangen aan de achterzijde van het tuinhuis
  • Tuinhuizen met een lessenaardak kunnen met een lage helling worden gebouwd.
  • Op een tuinhuis met een lessenaardak kunt u ook zonnepanelen laten installeren.
  • Tuinhuizen met een lessenaardak zijn plaatsbesparender dan modellen met een zadeldak en kunnen ook met bijvoorbeeld de nok van het dak aan het huis worden bevestigd.

Tip: Tuinhuizen met een lessenaarsdak moeten altijd meten het dakoppvervlak naar de weerzijde gericht worden gebouwd omdat het tuinhuis op deze manier beschermd wordt tegen regen. sneeuw en wind.

Dubbel lessenaarsdak

Hoewel het lessenaardak een eenvoudige dakvorm is, biedt het veel mogelijkheden voor creatieve aanpassing. Zo kunnen bijvoorbeeld twee tegenover elkaar liggende lessenaarsdaken worden gecombineerd tot een dubbel lessenaarsdak. Een grote selectie van dubbele lessenaarsdaken is ook verkrijgbaar bij Tuin huis. Het hoogtepunt van dit ontwerp is dat de verspringende constructie van de monopitch daken ervoor zorgen dat er een gevelstrook zichtbaar is waarop een raam geplaats kan worden. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?