Engels

øBeoordeling van de klant 4.75 / 5 (22)

Klokhuis tuinhuis: Wat is een Engels tuinhuis?

Een typisch Engels tuinhuis is het klokhuis tuinhuis. Deze ontwerpstijl is ontstaan in Engeland en is ook bekend als de cottage tuinhuisstijl. Grote raamkozijnen en deuren zijn typische elementen van dit klassieke tuinhuis. Vaak zijn er ook kleurcontrasterende deur- en raamkozijnen. Zo oogt een opgebouwde Clockhouse tuinhuis bijzonder open en uitnodigend - een huis met veel charme en gezelligheid.

Koop Engels tuinhuisje: Welke designmodellen zijn er van Tuin Huis Winkel?

Een Engels tuinhuisje is de perfecte plek voor een theetentje op het platteland. Met het gezin, met vrienden of alleen, de Design-Tuinhuizen met gevel van Tuin Huis Winkel nodigen gewoon uit voor een pauze.

Wij bieden bijvoorbeeld verschillende Engelse tuinhuizen te koop aan in onze online winkel. De Clockhouse-28 is een klassieker, die met zijn 4,20x3,20 m in elke tuin past en een blikvanger tussen de buren wordt. Een dikkere wanddikte wordt geboden door ons model Clockhouse 44 Royal-ISO met 44 cm dikke wanden. Een stapje hoger is het Clockhouse-70 Royal ISO tuinhuisje met zijn 70mm wanddikte. Dit tuinhuisje kan het hele jaar door worden gebruikt, ook voor overnachtingen.