Tuinkantoren

øBeoordeling van de klant 4.8 / 5 (37)

Tuinkantoor: Wat is het en wat moet u zoeken in een thuiskantoor in de tuin?

Wilt u graag thuiswerken, maar is er gewoon geen ruimte of rust in het appartementsgebouw? Wat dacht u van een kantoor in een tuinhuisje waar u ongestoord kunt werken? Dit biedt u afzondering en volledige concentratie.

Bij het kiezen van uw tuinkantoor moet u letten op

  • grote raamfronten,
  • genoeg ruimte voor een werkplek
  • en indien nodig een ruimte voor vergaderingen

indien nodig. Als u liever alleen een 1-kamer tuinkantoor heeft, kunt u ook een klein terras voor de toegangsdeur maken, dat in de zomer als "vergaderruimte" gebruikt kan worden.

Naast het perfecte tuinhuis model hangt het ook af van de inrichting van uw werkkamer, zodat u zich echt comfortabel voelt tijdens het werken in het tuinkantoor.

Richt het tuinkantoor correct in: Hoe kunt u zich concentreren in de studio!

Uw tuinkantoor moet een bron van inspiratie zijn. Dit stelt u voor een uitdaging wat betreft de inrichting, want het kantoor moet gericht zijn op productiviteit en in het beste geval niet te gezellig zijn. Het risico bestaat namelijk dat het gebruik ervan als tweede woonkamer u te snel tot rust brengt. Voor alle meubilair of apparatuur in uw tuinkantoor moet het dus duidelijk zijn of te rechtvaardigen zijn dat het essentieel is voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Kantoor in tuinhuisje: hoe kunt u besparen op belastingen met een kantoor in de tuin?

Opdat een kantoor in een tuinhuisje door de IRS als werkkamer zou worden erkend, moet aan een aantal voorwaarden zijn voldaan. Deze omvatten:

  • Bewijs dat u echt vanuit huis werkt.
  • Er mag geen andere werkruimte beschikbaar zijn gedurende de tijd van gebruik.
  • Het kantoor in het tuinhuisje moet als kamer herkenbaar zijn en gescheiden zijn van de rest van het huis.

Als uw studeerkamer of atelier met tussenpozen wordt gebruikt (ten minste 50% van de tijd dat u werkt), kunt u het gebruik ervan opvoeren op uw belastingaangifte. Als u voltijds in het tuinkantoor werkt, kunt u de volledige kosten aftrekken.

In vergelijking met een kantoor aan huis kunt u met een tuinkantoor zelfs de kosten voor de aanschaf, verwarming of inrichting ervan aftrekken als bedrijfskosten of inkomstenbelastingkosten - volledig. En u hoeft zich niet eens zorgen te maken over de nodige bedrijfsmiddelen.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?