Vergadering Tuinlounge Viva B

Vergadering Tuinlounge Viva B
 2.729,-

incl. BTW

A0.M.20146.0

Levertijd kan alleen op afspraak

Vragen over het product?
Basis - Assembly Tuin
Premie - Assembly Tuin
Exclusief - Assembly Tuin
Vergadering Tuinlounge Viva B
GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!...meer

GartenHaus montageservice: Professionele montage door een professional tegen de beste prijs!

Kies uit onze montagesets eenvoudig het complete pakket dat het beste bij je past.

Optie 1 - Basisassemblage - Huis:

Deze set omvat:

- De montage van het product met de complete montage vanaf de bovenrand van de fundering, inclusief alle accessoires die in de set zitten. Draagafstanden naar de montageplaats tot 15 m zijn bij de prijs inbegrepen.

- Als je kiest voor de spaarset "Montage accessoires en bevestiging", is de montage van deze set ook inbegrepen. We raden dit ten zeerste aan voor een veilige montage. Het beschermt je product effectief tegen vocht en harde wind.

Voor verdere te monteren accessoires en impregnering kun je onze optionele extra bevestigingen toevoegen. U vindt deze direct op het gewenste product.

Optie 2 - Premium Montage - Huis en Dakbedekking:

Deze set omvat:

- Alle diensten van installatieoptie 1

- Daarnaast is de professionele installatie van dakvilt en dakshingles, KSK of EPDM-folie inbegrepen. Het materiaal is niet bij de levering inbegrepen. Bestel hiervoor een van de voorgestelde dakbedekkingsets of het door jou gewenste materiaal in de aangegeven hoeveelheid. Zorg voor het juiste aantal/maat dakbanen/folie en dakeindprofielen of gootstukken. We adviseren je graag over de mogelijkheden!

- Een persoonlijk contactpersoon begeleidt uw project vanaf de bestelling tot de voltooiing van de installatie.

Voor verdere te installeren accessoires en impregnatie kunt u onze optionele extra installaties boeken. Deze vind je direct op het gewenste product.

Optie 3 - Exclusieve montage - huis en dak + alle optionele extra montages en speciale verzoeken

Als je het volledige pakket wilt zonder "mitsen" en "maren", dan is deze optie de juiste keuze voor jou.

Inbegrepen in deze set zijn:

- Alle diensten van de montageopties 1+2

- De extra montage van de bijpassende gootenset

- De extra installatie van de vloer (als de vloer in het pakket zit, is de installatie al inbegrepen in de Basic-optie)

- De installatie van de vloerisolatie

- Impregneren van uw product tijdens de montage (alleen nodig als uw product nog niet in de fabriek geïmpregneerd is)

- Langere afstanden tot de plaats van installatie tot 40 m zijn inbegrepen in de prijs

- Wij reageren op uw individuele speciale verzoeken en vinden passende oplossingen

Houd er rekening mee dat de te installeren accessoires als optionele extra's moeten worden besteld. Wij bieden onze montageservice alleen aan voor originele GartenHaus accessoires.

Overige opmerkingen:

Impregneren: Professioneel (eenmalig) aanbrengen van impregneermateriaal (na montage) aan de buitenkant van het product. Het materiaal wordt niet meegeleverd. Bestel hiervoor bij de accessoires PGH houtbeschermingsprimer impregnatie in de voorgestelde hoeveelheid of de bijpassende kleurset.

De impregnering vormt - in combinatie met een houtafwerking in de vorm van aflak of beits - de basis voor een langdurige bescherming tegen houtaantastende schimmels, blauwschimmel, houtaantastende insecten/schimmels. Dit legt de basis voor jarenlang plezier van je gewenste product! (De uiteindelijke houtbehandeling kan pas ca. 24 uur na het impregneren plaatsvinden en kan daarom hier niet worden aangeboden).

We willen er hier graag op wijzen dat impregneren in de fabriek - wat bij veel modellen direct als variant kan worden gekozen - een sterkere bescherming biedt dan impregneren na montage. Bij impregneren in de fabriek wordt het impregneermiddel tijdens de productie machinaal aangebracht. In dit proces worden met name messing en groef ook effectief beschermd.

Het impregneren van het huis, door ons montageteam of af fabriek, is een eerste behandeling. Voor een optimale bescherming van je huis is na een droogperiode een tweede laag van een geschikt glazuur of toplaag nodig. Wij adviseren onze op kwaliteit geteste PGH verven en glazuren uit ons assortiment accessoires.

De GartenHaus installatieservice in één oogopslag: Uw voordelen

✓ Professionele montage door onze montageprofessionals

✓ Een vaste contactpersoon voor je project

✓ Beste prijsgarantie en kwaliteit van de marktleider

GartenHaus GmbH montageservice: Zo werkt het:
Na je bestelling maken we een afspraak met je, nemen we je bestelling met je door en lichten we al je vragen toe.

U ontvangt tijdig de contactgegevens van de verantwoordelijke montagepartner uit uw regio. Als je technische vragen of verzoeken hebt, heb je direct een competente contactpersoon. Samen met het montageteam spreek je eventuele laatste vragen af en maak je een afspraak.

Houd er rekening mee dat de montageteams voldoende aanlooptijd nodig hebben om je montageafspraak in te plannen. Om ervoor te zorgen dat de montage direct na levering kan plaatsvinden, raden we je aan de montageservice te boeken wanneer je het product bestelt. Het is mogelijk om de montagedienst op een later tijdstip te bestellen na individueel overleg en inspectie. De installatie van dakgoten, vloerisolatie, optionele vloerbedekking en impregnering kan ook worden geboekt als optionele accessoires voor het product.

Houd er rekening mee dat om veiligheidsredenen alleen originele onderdelen van GartenHaus GmbH worden geïnstalleerd.

Belangrijke informatie voor het voorbereiden van de bouwplaats en het bestellen van montagediensten vindt u in hetdocumentenLink

Opmerking over het boeken van de juiste montageservice: In principe zijn de juiste montageservice-artikelen altijd opgeslagen op uw product. Als u op een later tijdstip een montageservice boekt, let dan bij het maken van uw keuze op de volgende kenmerken:

- schilddak: met 4 of meer dakvlakken (zie voorbeeldfoto's). Alle andere daken worden beschouwd als "standaarddaken".

- Vloer: Veel van onze producten worden af fabriek al met een vloer geleverd. Voor deze producten moet het bijbehorende montageproduct inclusief vloer worden geselecteerd. Als de vloer niet bij de levering is inbegrepen, kunt u deze als apart accessoire toevoegen. Voor deze vloeren moet de extra installatie voor vloeren worden geselecteerd.

- Meerkamers: Voor gebouwen met minstens één kamer of slaapzolder die door een muur wordt gescheiden.

- Aantal vierkante meter: Heeft betrekking op het vloeroppervlak + dakoverstek van het te installeren product.

- Constructietype:

Blok verwijst naar huizen waarbij de planken in elkaar grijpen (zie de volgende afbeelding).

Schroefsysteem verwijst naar producten die zijn ontworpen in elementen of afzonderlijke planken en in het frame moeten worden geschroefd. (zie volgende afbeelding)

Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?