Tuin Huis Garantie

5 jaar garantie van de specialist

Al 20 jaar leveren wij u onze tuinhuizen van een specialist tegen prijzen voor iedereen. Wij zijn overtuigd van onze producten en willen graag dat u ook volledig tevreden bent over onze kwaliteit. Daarom bieden wij u 5 jaar garantie op al onze producten. De garantie is namelijk van toepassing op alle soorten kwalitatieve gebreken. Voor elk product in deze categorie vergoeden wij de aankoopprijs, exclusief montage en leveringskosten.

Veel van onze huizen zijn van hout. Wij houden van hout en kennen het beter dan bijna iedereen op de markt. We halen het uit duurzaam beheerde bosgebieden in het uiterste noorden van Europa, waar het beste naaldhout groeit. Of het nu gaat om tuinhuizen, opberghuisjes, houten garages, binnensauna's of buitensauna's, onze producten worden in ultramoderne machines door gekwalificeerde specialisten vervaardigd.

Hout is één met de natuur. Het heeft zwellende en krimpende eigenschappen, waarbij vocht wordt geabsorbeerd en vrijkomt. Dit proces kan leiden tot vormveranderingen. Tijdens lange droge perioden kunnen er scheuren in het hout ontstaan. Dit is voor ons geen reden tot klagen. Alle opgegeven afmetingen zijn bij benadering; maattoleranties tot 2 procent zijn toegestaan voor productiedoeleinden.

Al onze tuinhuizen worden altijd op natuurlijke wijze geleverd, tenzij op de productpagina uitdrukkelijk naar een verfbehandeling wordt verwezen. Vanwege technische productieredenen en de verdere ontwikkeling van onze producten zijn kleine afwijkingen van de getoonde foto's mogelijk en vormen geen reden tot reclamatie. Gebruikelijke afwijkingen ten aanzien van de kleur worden niet als gebreken beschouwd en geven geen aanleiding tot garantieaanspraken.

Voorwaarde voor het verlenen van de garantie is dat u het onderhoud van de geleverde en gemonteerde onderdelen, in het bijzonder het oliën van het raam, op de juiste wijze heeft uitgevoerd. Klachten over deuren en ramen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen als ze slechts aan één kant zijn geschilderd. Dit komt doordat het eenzijdig schilderen ervoor zorgt dat hout veel sneller en sterker kromtrekt.

Wij wensen u veel plezier met uw tuinhuis.

Wilt u een klacht indienen over een product? Neem contact met ons op onder contact.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?