Tuin Huis Garantie

5 jaar garantie van de specialist in de Tuin Huis Club

Al 15 jaar leveren wij u onze tuinhuizen van een specialist tegen prijzen voor iedereen. Wij zijn overtuigd van onze producten en willen graag dat u ook volledig tevreden bent over onze kwaliteit. Daarom bieden wij u met onze Tuin Huis Club 5 jaar garantie op al onze tuinhuizen. Niet-clubleden hebben een garantie van 2 jaar. De garantie is namelijk van toepassing op alle soorten kwalitatieve gebreken. Voor elk product in deze categorie vergoeden wij de aankoopprijs, exclusief Montage en leveringskosten.

Hoe krijg ik 5 jaar garantie op mijn tuinhuis?

Voeg de Club één keer toe aan uw winkelwagen voor momenteel 19 € incl. BTW en profiteer van de volgende voordelen:

  • 5 jaar garantie op tuinhuizen
  • Telefoon Opbouw
  • Exclusieve nieuwsbrief met exclusieve aanbiedingen alleen voor clubleden*.
  • Tot 10% korting op toekomstige topaankopen (nog in Opbouw!)

* Alle leden van de Tuin Huis Club ontvangen regelmatig exclusieve aanbiedingen en speciale aanbiedingen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief van de club.

Veel van onze huizen zijn Van hout. Wij houden van hout en kennen het beter dan bijna iedereen op de markt. We halen het uit duurzaam beheerde bosgebieden in het uiterste noorden van Europa, waar het beste naaldhout groeit. Of het nu gaat om tuinhuizen, opberghuisjes, houten garages, Sauna of Sauna, onze producten worden in ultramoderne machines door gekwalificeerde specialisten vervaardigd.

Hout is een Natuur. Het heeft zwellende en krimpende eigenschappen, waarbij vocht wordt geabsorbeerd en vrijkomt. Dit proces kan leiden tot vormveranderingen. Tijdens lange droge perioden kunnen er scheuren in het hout ontstaan. Dit is voor ons geen reden tot klagen. Alle opgegeven afmetingen zijn bij benadering; maattoleranties tot 2 procent zijn toegestaan voor productiedoeleinden.

Al onze tuinhuizen worden altijd in Natuur geleverd, tenzij op de productpagina uitdrukkelijk naar een Verfbehandeling wordt verwezen. Vanwege technische productieredenen en de verdere ontwikkeling van onze producten zijn kleine afwijkingen van de getoonde foto's mogelijk en vormen geen reden tot reclamatie. Gebruikelijke afwijkingen ten aanzien van de kleur worden niet als gebreken beschouwd en geven geen aanleiding tot garantieaanspraken.

Voorwaarde voor het verlenen van de garantie is dat u het onderhoud de geleverde en gemonteerde onderdelen, in het bijzonder het oliën van de Raam, op de juiste wijze heeft uitgevoerd. Klachten over deuren en Raam kunnen helaas niet in behandeling worden genomen als ze slechts aan één kant zijn geschilderd. Dit komt doordat het eenzijdig schilderen ervoor zorgt dat hout veel sneller en sterker kromtrekt.

Wij wensen u veel plezier met uw tuinhuis.

Wilt u een klacht indienen over een product? Gebruik hiervoor direct ons klachtenformulier.