De kas van Hall's Burford

 0,-

incl. BTW

J3.1.00025.0

Levertijd 5-6 weken

Vragen over het product?
Zwart
Sicherheitsglas 3 mm
De kas van Hall's Burford
Productbeschrijving: De Halls Burford 610 kas is een stijlvolle kas met een ruimtebenutting...meer

Productbeschrijving:

De Halls Burford 610 kas is een stijlvolle kas met een ruimtebenutting van 6,2 m². De kas heeft een klassieke uitstraling. Strakke, moderne esthetiek zonder lelijke deurrails. De sterke buisvormige nokstok zorgt voor een robuuste, duurzame kas. Het wordt geproduceerd met een geïntegreerd funderingsframe, waardoor de kas gemakkelijker te monteren is en over het algemeen meer stabiliteit biedt.

De kas is uitgerust met het revolutionaire gepatenteerde Zero ThresholdTM schuifdeursysteem. Dit maakt het een van de weinige kassen die zonder drempel worden geproduceerd, waardoor u vrije en onbeperkte toegang tot uw kas heeft. Het systeem maakt ook de traditionele drempelbalk overbodig, zodat er geen risico is op struikelen. Dit zorgt voor een drempelloze toegang en maakt de kas ideaal voor rolstoelgebruikers en zorgt ervoor dat kruiwagens toegankelijk zijn, en het verhoogt de veiligheid voor kinderen. Het Burford-model heeft een soepel lopende schuifdeur met een ingebouwd slot. Doordat het deursysteem veel soepeler opent en sluit, is er minder onderhoud nodig dan bij conventionele kasdeuren.

Het interieur van uw Burford kas geeft u een geweldig gevoel van ruimte en ruimte om uw planten te laten groeien. De zijhoogte van 160 cm en nokhoogte van 230 cm dragen bij aan het gevoel van ruimte in de kas en geven u de mogelijkheid om tafels en planken te plaatsen zodat u potplanten en tuingereedschap netjes kunt opbergen. De kas heeft extra hoge dakranden voor meer ruimte en werkcomfort. De hoge dakranden vergroten ook het luchtvolume in de kas, wat zorgt voor betere groeiomstandigheden en meer ruimte voor jou en je planten.

Artikel details:

  • Hoogte zijkant: 160 cm
  • Totale hoogte: 230 cm
  • Beglazing: 3 mm veiligheidsglas
  • Kleur: Zwart
  • Oppervlaktebehandeling: poedercoating
Goed om te weten

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
Vergelijkbare producten

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?