Zeshoekig paviljoen

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (2)

Paviljoen zeshoekig

Tuinhuisjes zijn ideaal om samen met vrienden en familie in de tuin te zitten - terwijl ze beschermd zijn tegen regen of zonlicht. Ontdek onze verscheidenheid aan 6-hoekige gazebo's in gesloten of open vorm. 150.000 tevreden klanten en talrijke testzeges zijn het bewijs: met een tuinpaviljoen van Tuin Huis Winkel kiest u voor de beste kwaliteit en deskundig advies van professionals.

Open of gesloten zeshoekig paviljoen?

U kunt niet beslissen of u een open of een gesloten tuinpaviljoen wilt kopen? Het hangt ervan af hoe u uw hexagonale gazebo wilt gebruiken. Bent u vooral geïnteresseerd in een gezellige en luchtige plek die u beschermt tegen de zon en regenbuien in het warme seizoen? Dan is een model met open wanden de juiste keuze. Als u uw houten paviljoen ook wilt gebruiken op koelere dagen in de herfst of de lente, kies dan voor een model met ramen en deuren.

Hout als het materiaal bij uitstek voor de zeshoekige gazebo

Onze zeshoekige tuinpaviljoenen zijn gemaakt van hoogwaardig massief hout. Ontdek welke voordelen dit materiaal u biedt en hoe u het het beste kunt verzorgen.

Voordelen van massief hout

In het verleden waren tuinhuisjes meestal rond, maar tegenwoordig zijn ze er in allerlei vormen. Dankzij de houten constructiemethode zijn bijvoorbeeld ook zeshoekige indelingen mogelijk! Een groot voordeel van onze zeshoekige houten paviljoenen: ze zijn aanzienlijk stabieler en veiliger dan een klassieke ronde structuur.

Omdat wij voor onze paviljoenen uitsluitend massief hout van hoge kwaliteit gebruiken, zijn ze ook zeer robuust en gaan ze vele jaren mee. Tussen haakjes: omdat wij overtuigd zijn van onze producten en willen dat u er lang plezier aan beleeft, bieden wij u 5 jaar garantie.

Tips voor materiaalonderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zeshoekige houten gazebo zo veel mogelijk jaren meegaat, is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Behandel het hout regelmatig met houtverduurzamingsverf om het te beschermen tegen weersinvloeden. Gedetailleerde tips over buitenschilderwerk vindt u in onze gids.

In elkaar zetten van uw houten 6-hoekig paviljoen

Om uw gazebo veilig te bouwen, hebt u een fundering nodig - dat wil zeggen, een vlakke ondergrond waarop uw gazebo stabiel kan staan. Moet uw zeshoekige gazebo op het terras geplaatst worden? Dan is er waarschijnlijk al een geschikte fundering voorhanden en kunt u meteen met de bouw beginnen. Als de gewenste locatie op het gazon is, is de eerste stap het leggen van de fundering. Hoe u dit kunt doen, leest u in onze gids over zelfbouw funderingen.

Tussen haakjes: als u uw paviljoen niet zelf wilt opbouwen, kan onze professionele montagedienst u daarbij helpen.

Vragen? Laat ons u deskundig advies geven!

Vierkant, vijfhoekig of liever zeshoekig? Paviljoen of zomerhuis? Blader door ons grootste assortiment in Europa en vind het juiste model voor uw tuin.

Als u vragen heeft over onze producten, bestellen of montage, helpen wij u graag. Met 20 jaar ervaring is Tuin Huis Winkel uw ideale contactpersoon als het gaat om de keuze van uw nieuwe tuinpaviljoen. Bel ons op 030 202 5006 of gebruik ons contactformulier.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?