Producten

De firma tene kaubandus OÜ (Grupotene) produceert verschillende houten producten, waaronder houten huizen, opslagruimtes,Tuin, paviljoens, paviljoengarage schommelen tuinmeubelen. Daarnaast zijn er een aantal producten en accessoires verbonden aan bovengenoemde producten. De tuinhuizen zijn gemaakt in de Republiek Estland.

Productie

Meer dan 10 jaar ervaring heeft het bedrijf geholpen om een van de toonaangevende bedrijven in deze productiesector in Europa te worden. De jaarlijkse productie van het bedrijf bedraagt meer dan 15.000 stuks, inclusief producten met een oppervlakte van 4 tot 150 m2 en Wanddikte van 28 tot 70 mm. Na 12 jaar werkgelegenheid in deze sector zijn zij nu vertegenwoordigd in Duitsland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen, Italië, Eden, Finland, Polen, Spanje en Portugal.
De productieruimte is meer dan 22.000 m2 waar 90 opgeleide medewerkers zich bezighouden met de productie en verwerking van houtproducten. High-tech machines zijn beschikbaar voor Eden stap van het productieproces en dankzij de geteste hoge kwaliteitsnormen van het Tom systeem kunnen ze een zekere garantie geven voor de onderdelen van hun producten.

Garantie

Tene Kaubandus geeft 5 jaar garantie op de onderdelen van hun producten vanaf de datum van aankoop. Al hun producten zijn vervaardigd in het koude en ijzige klimaat van Noord-Europa: uit droog sparrenhout dat in Eden, Finland, Rusland of in de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) wordt gekweekt en afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?