Terrasoverkappingen van aluminium

øBeoordeling van de klant 5 / 5 (2)

Wij bieden u een grote verscheidenheid aan Dakbedekking en ontwerpen tegen topcondities.

Terras van Aluminium

Het lichtmetalen Aluminium is een uitstekend alternatief voor Van hout dakbedekking. Want hoewel het slechts een derde van de dichtheid van staal heeft en dus extreem licht is, wordt Aluminium vooral gekenmerkt door zijn hoge Stabiliteit. Wind en weer kunnen het Terras Alu niet schaden en het Terras zal u lang plezier geven. Een van de redenen waarom onze klanten zo graag voor Aluminium kiezen, is dat het goed past bij de moderne architectuur. Bovenop deze Terras ligt zoals gebruikelijk ook hoogwaardig Polycarbonaat in de vorm van dakpanelen of Echt glas.

Aluminium: Licht als een Veertje en Weerbestendig

Van de metalen die in de loop der tijd in de aarde worden aangetroffen, is Aluminium het meest voorkomende en samen met staal ook het meest gebruikte metaal in de industrie. Zelfs in concurrentie met andere natuurlijke elementen is Aluminium na zuurstof en silicium het meest voorkomende element in de aarde. Het is ook heel gemakkelijk te recyclen, dus het is veel ecologischer dan plastic en zal ook in de toekomst beschikbaar blijven. Zelfs in onbewerkte toestand reageert Aluminium nauwelijks met lucht of water, waardoor het een ideaal materiaal is voor gebouwen in de buitenlucht. In tegenstelling tot hout hoeft het niet beschermd te worden tegen schimmel- of wormbesmetting. Tegelijkertijd kan vocht het Aluminium niet beschadigen, omdat het niet roest. Zo ziet uw Terras er ook na jaren nog goed uit.

Eigenschappen van Aluminium in het Overzicht

  • Zeer licht en flexibel - individuele aanpassingen ook mogelijk
  • Weerbestendig en roestvrij, lagere Kosten op de lange termijn
  • Recycleerbaar en duurzaam

Geen nabehandeling mogelijk

Ook in tegenstelling tot hout hoeft u alleen de eenmalige bouwkosten voor Aluminium Terras te berekenen, omdat er geen onderhoudskosten zijn. U hoeft het materiaal niet te verven of te verzegelen. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het natuurlijk zijn dat ook hier alleen maar pleisterwerk nodig is. Vooral het dak moet regelmatig worden gereinigd. Met een mild zeepsopje is dit echter ook mogelijk zonder het gebruik van dure speciale middelen.

Zelfs als dat niet nodig is, is het nog steeds mogelijk om Aluminium te schilderen. Dit gebeurt in een tweeploegenstelsel. Het schone, vetvrije Aluminium moet eerst worden opgeruwd met schuurpapier en daarna moet een hechtingspromotor worden aangebracht. Pas na het drogen kan de gewenste toplaag worden aangebracht. Zo kunt u uw Aluminium Terras kleurrijk vormgeven en visueel aanpassen aan de tuin en het huis.

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?