Weka

WEKA - Duitse traditionele onderneming uit Mecklenburg-Voor-Pommeren

WEKA is een traditioneel Duits bedrijf, gevestigd in Mecklenburg-Vorpommern, dat zich toelegt op de veredeling van Scandinavisch hout. Het verwerkt alleen natuurlijk hout uit de koude, noordse streken van Scandinavië, dat smalle jaarringen heeft. Deze hebben zelfregulerende isolerende eigenschappen en een enorme stabiliteit. Het bedrijf gelooft zo in zijn eigen producten dat het alle klanten een garantie van 5 jaar geeft.

Gekwalificeerde werknemers en vrijwillige TÜV-tests

Niet alleen bij de keuze van het hout legt WEKA de nadruk op kwaliteit. 95% van de werknemers in de productie zijn gekwalificeerde geschoolde arbeiders (ambachtslieden, timmerlieden, schrijnwerkers, metselaars, slotenmakers en schilders) en houden de zelf opgelegde normen van het bedrijf hoog. Ingenieurs en ontwerpers werken ook altijd met de grootste precisie en kennen hun materialen zo goed dat alleen goed ontworpen producten worden gerealiseerd. Om de eisen aan de producten en ook aan de eigen onderneming voor de klanten steeds continu te houden, onderwerpt WEKA zich regelmatig aan vrijwillige TÜV-keuringen.

Duurzaamheid en milieubescherming

Duurzaamheid en milieubescherming zijn zeer belangrijk voor onze fabrikant WEKA. Daarom gebruikt hij zoveel mogelijk van de grondstof natuurlijk hout door het gebruik van moderne apparatuur en technologieën, zodat uiteindelijk slechts kleine resthoeveelheden overblijven. Deze worden intern gebruikt als brandstof voor de verwarmingssystemen. Reststoffen die geen hout zijn, komen in het afvalbeheerproces terecht, waar ze worden gescheiden en gesorteerd volgens het soort afval. Bovendien gebruikt WEKA hoofdzakelijk hout als verpakkingsmateriaal en slechts in uitzonderlijke gevallen PE-folie. De bij de producten gevoegde catalogi zijn eveneens gedrukt op chloorvrij gebleekt papier. 

Selecteer uw land en taal:

We hebben gemerkt dat u uit een ander land komt. Wilt u van shop veranderen? Wij zijn blij om u in vele landen Tuinhuis producten te kunnen aanbieden. Beschikbaarheid, prijs en verzendingsopties zijn verschillend.

Opmerking

Deze categorie is niet beschikbaar in dit land.

Dit artikel is niet verkrijgbaar in dit land.

Wanneer u de pagina verlaat, worden het winkelmandje en het notitieblok gewist

Wanneer u de pagina verlaat, wordt het veld met notities gewist.

Wil je nog steeds doorgaan?